Продажба Висок клас строителство! Луксозен комплекс първа линия море! От PORTFOLIO BP
€ 98960
Реф: 1989000301
Генерирай PDF

Агенция PORTFOLIO BEST PROPERTIES

КОД: PORTFOLIO

предлага в продажба двустаен апартамент с морска гледка, част от луксозен новостроящ се комплекс ситуиран на първа морска линия пред един от най-красивите плажове по българското Черноморие в гр. Черноморец!

Комплексът се състои от четири жилищни, висок клас строителство сгради състоящи се от партерен и два надземни жилищни етажа общо три с различни функционални апартаменти в тях! Почти всички имоти предлагат морска гледка, а комплексът ще бъде изграден непосредствено пред морето.

Модерна външна фасада с преобладаващи елементи на стъкло и есествен камък, открит плувен басейн, висок % зелени площи и паркинг ще предлага комплекса. Всяка сграда разполага с покривна тераса, която ще бъде с достъп от всички апартаменти.

Имота, който предлагаме в продажбаа е на втори етаж от сградата и се състои от антре, коридор, голям хол и всекидневна с френски прозорец и достъп до широка тераса, спалня, баня и санитрен възел! Обща площ от 76кв.м.

Перфектен ваканционен, основен и инвестеционен апартамент!

Възможност за купуване на парко място! Очакван Акт 15 края нас 2023г. Разсрочено плащане по договор! Продаваме без комисион от Купувач!
Отговорен брокер Чавдара Георгиева! Професионално съдействие за оглед и покупка, чрез Portfolio Best Properties.

FacebookEmail
Черноморец, обл. Бургас
гледка море, Двустаен, Елитни имоти без обзавеждане
77 м²
Етаж 3 от 3
2 стаи, 1 спалня
плаж
тухла
Завършен: 2024
Чавдара Георгиева Управител