Вашата агенция за качествени недвижими имоти!
Ексклузивен продавач Къща на брега на морето с частен двор и фантастична морска панорама. Ексклузивен продавач Portfolio BP
€ 600000
Реф: H-20092752
Генерирай PDF

КОД: PORTFOLIO

Бихме желали да ви представим луксозна самостоятелна къща в продажба, част от бутиков комплекс ситуиран на първа линия на един от най-красивите заливи на българското Черноморие в автентичният град Созопол.
Комплексът се състои от шест напълно самостоятелни вилни сгради непосредствено до морето, всяка от които със собствен двор озеленен с вечно зелена растителност, плувен басейн и парко места.
Къщата се състои от два етажа и клиентите ни могат да се насладят на фантастичните изгреви и залези, които тя предлага поради изложението си, както и на невероятна фронтална морска панорама.
С обща площ без верандата от 285кв.м. на първо ниво разположени всекидневна с хол и кухня, склад, антре, спалня със собствена баня, на второ ниво – три спални всяка от които със собствена баня, две тераси.
Предвидена е интелигентна система за управление на къщите, както и ЮПС в случай, че същото бъде прекъснато.
Отоплението е решено с термо помпа, което позволява целогодишно комфотртно използване на имота.
Продаваме в степен завървшеност до ключ без мебели, като нашите клиенти могат да обзаведът, както биха желали или да направят поръчка за обзавеждане.
Отговорен брокер:Чавдара Георгиева
Професионлно съдействие за оглед и покупка, чрез Portfolio Best Properties.

FacebookEmail
гр. Созопол, обл. Бургас
ексклузивен продавач, Елитни имоти, Къща, Първа линия без обзавеждане
285 м²
РЗП: 285 м², Площ земя: 100 м²
Етаж 2 от 2
5 стаи, 4 спални
плаж. Созопол. Буджака
Тухла
Завършен: 2022
Изложение: 2021