Вашата агенция за качествени недвижими имоти!
Продажба Апартамент до ключ в луксозна нова сграда до плаж в гр. Поморие! В продажба от PORTFOLIO BP
€ 119800
Реф: A-20121160
Генерирай PDF

PORTFOLIO BEST PROPERTIES/ www.portfoliobp.com

Представя в продажба двустаен апартамент луксозна нова сграда, непосредствено до плаж в гр. Поморие!

Сградата се състои от висок партерен етаж с търговски обeкти и рецепция, както шест надземни жилищни етажа, с функционално разпределени апартаменти , предлагащи големи холни и всекидневни стаи, спални с бани и дрешници с внушителни размери, пространствени апартаменти, тераси с гипсови орнаменти, високи френски тип прозорци, перфектно изпълнени общи части.

За имота: пространствен апартамент, степен завършеност по Български Държавен Стандарт, правилни форми на всяка стая, високи прозорци.

Разпределение:С обща площ от 100 кв м имота разполага с просторно антре,помещение с дректна панорамна гледка към парк Лермонтов, спалнo помещениe и санитарен възел,тераса.

Паркинг:Сградата има модерен подземен паркинг с контрол на достъп .

Локация: Разположен в най-тихата и зелена част на град Поморие – един от най-красивите и древни морски градове по Южното Черноморие. Градската среда, в която е изграден комплексът, позволява да съчетаете богато озеленените паркови зони с прекрасната морска плажна атмосфера и възможността да се насладите на прекрасните СПА и балнеоложки центрове, разположени в непосредствена близост.

Отговорен брокер:Чавдара Георгиева
Професионално съдействие за оглед и покупка,чрез Portfolio Best Properties.

FacebookEmail
гр. Поморие, обл. Бургас
Двустаен с обзавеждане
100 м²
Етаж 2 от 6
2 стаи, 1 спалня
Тухла
Изложение: Няма Информация