Вашата агенция за качествени недвижими имоти!
Продажба Двустаен апартамент с морска гледка в луксозна резиденция пред плаж в с. Равда! От Portfolio BP
€ 75312
Реф: 1989000219
Генерирай PDF

Част от портфолиото качествени имоти на PORTFOLIO BEST PROPERTIES е перфектният двустаен апартамент, който предлагаме в продажба, намиращ се в най-новият модерен внушителен морски комплекс ситуиран пред самия бряг пред плажът с. Равда.

Комплексът ще състои от четири сгради с модерна, минималистична изчистена визия и архитектура с общо 79 функционално разпределени апартаменти в него. Ще предлага и луксозен открит плувен басейн по периферията си, висок % озеленяване и паркови алеи с различна растителност и красиви градини, контролиран достъп, парко места и детски площадки за Вашето дете.

Апартаментите са с правилни форми на стаите, холните помещения с големи пространства и квадратури за тристайните апартаменти от 32кв.м.-58кв.м. Високи прозорци и стъклени парапети по терасите осигуряващи максимално светлина и видимост.

Степен на завършеност до тапа* с под на подова замазка, стени на шпакловка, висок профил дограма, модерни подсилени входни врати.

Апартамента който предлагаме в продажба е с параметри на разпределение хол и всекидневвна, една спална стая, разполага още с широко антре, баня и санитарен възел, и красива тераса тип лоджа.

Начало на строителство: Октомври 2022г. Край: Есен 2024г.

Отговорен брокер Чавдара Георгиева.
Професионално съдействие за оглед и покупка, чрез Portfolio Best Properties.

FacebookEmail
с. Равда, обл. Бургас
Двустаен, Елитни имоти, Първа линия с обзавеждане
62 м²
Етаж 4 от 5
2 стаи, 1 спалня
Плаж Олимпийски надежди
Тухла