Вашата агенция за качествени недвижими имоти!
Продажба Луксозно строителство, първа морска линия! Еднофамилна къща тип таунхаус в гр. Крайморие! В продажба от PORTFOLIO BP!
€ 227000
Реф: 1989000431
Генерирай PDF
  • PORTFOLIO BEST PROPERTIES

   КОД: PORTFOLIO

   предлага в продажба  Ви най-новото бижу на град Бургас, квартал Крайморие! Жилищен комплекс  е позициониран на 50 метра от централния плаж. Проектът включва 8 еднофамилни къщи на два етажа и една жилищна сграда на четири етажа и сутерен. Теренът е с голяма денивелация, което позволява гледка към морето от всеки един апартамент или къща. В близост има магазини, ресторанти и аптека, а централната улица на кв. Крайморие е само на 100 метра.Планирано е стъпаловидно озеленяване на целия незастроен имот.Архитектурата е съчетание на стъкло, камък и дърво, а основния акцент е върху зеленината.Двуетажните къщи с прилежащ двор и паркомясто са два типа и са разположени на метри от плажа. Общата квадратура на къща от архитектурен тип 1 е 177,86 кв.м. На първия етаж е разположена дневна с кухненски бокс, тоалетна, складово/мокро помещение, веранда и помещение за инструменти, а на втория етаж – три спални, две бани/WC и тераса. Дворното пространство е между 86 – 168 кв.м., което ще може да се оползотвори по желание на клиента. В къщата има и комин, при желание за поставяне на камина.

   Жилищният комплекс ще е без такса за поддържка.

   С възможност за закупуване на парномясто или гараж!

   Началото на строителните работи започна м.септември 2022 г., а срокът за изпълнение е 24 месеца.

   Строителство:
   Модерно и качествено строителство, при спазване на съвременните европейски стандарти в бранша. Висок клас на използваните материали. Монолитна стоманобетонна конструкция. Външни и вътрешни стени от червени керамични тухли на водещ производител. Осигурени топло-, хидро- и шумо- изолации. Вътрешна варо- циментова  мазилка. Инсталации, изпълнени със сертифицирани материали на реномирани производители. Стилна фасада с модерна архитектура. Качествена дограма с немски петкамерен профил. Високо-енергийни и ниско-емисионни стъкла. Дизайнерски безшумен асансьор. Красиви, здрави и сигурни външни врати с метални панти. Представителни общи части в бял, лесно за поддържане цвят и настилки по стълбища и коридори от гранит. Материали, осигуряващи лесна поддръжка, устойчивост и чувство за уют в дома.

   За нашите активни купувачи ново строителство PORTFOLIO BEST PROPERTIES предлага в продажба :

   • КЪЩА 2, /близнак с къща 1/ – 189,23 кв.м., с двор от 86,23 кв.м.

   – Първи /партерен/ етаж – входно антре, дневна с кухненски бокс, санитарен възел, мокро помещение, складово помещение под стълбата и стълбище към втори етаж.

   – Втори етаж – три спални, една от които със самостоятелна баня, още една баня за останалите две спални и тераса към морето.

За лична презентация на този имот: Чавдара Георгиева
Професионално съдействие за оглед и покупка, чрез Portfolio Best Properties

FacebookEmail
Крайморие, гр. Бургас, обл. Бургас
гледка море, Елитни имоти, Къща, Първа линия без обзавеждане
189 м²
Площ земя: 168 м²
Етаж 2 от 2
4 стаи, 3 спални
близост има магазини, ресторанти и аптека, а централната улица на кв. Крайморие е само на 100 метра.
тухла
Завършен: 2024
Отопление: термопомпа, електричество, камина