Вашата агенция за качествени недвижими имоти!
Продажба Многостаен мезонет на първа линия с гледка към морето от Portfolio BP

PORTFOLIO BEST PROPERTIES предлага  в продажба:

Многостаен мезонет на първа линия с панорамна гледка море в гр. Поморие.

Апартаментът се намира в поддържана тухлена сграда на първа морска линия.

Мезонетът е с обща площ от 502 кв.м., изцяло обзаведен, разположен е на четвърти и пети последен етаж, като в сградата има асансьор със заключване за контрол на достъпа, а самият апартамент е с метални охранителни щори. Три тераси, едната от които  70 кв.м., дълбока, позволяваща допълнително обзавеждане, разкриват прекрасна панорамна гледка към морето. Има локално парно отопление, както и две камини. Подходящ е за целогодишно живеене.

Площта на апартамента е разпределена на две нива, което позволява обособяване на две отделни жилища при интерес.

Разпределение: На  първо ниво  са разположени пространствен хол с камина, който включва кухня; спална стая с баня от 25 кв.м. с джакузи, санитарен възел и сервизно помещение; тераса и малък балкон с прекрасна гледка към морето; баня и санитарен възел. На втория етаж от това ниво има две спални с баня и санитарен възел.

На второ ниво са разположени билярдна зала, която може да бъде обособена за спалня, кабинет и др. , както и тераса с прекрасна гледка към морето. На втори етаж от това ниво са разположени голяма всекидневна с кухня; три спални стаи, като от едната от тях се влиза в стая тип склад, която може да се обособи за друго помещение – детска, кабинет и др., още едно складово помещение. От всекидневната се излиза на дълбока и обширна тераса от 70 кв., която разкрива прекрасна панорамна гледка към морето и яхтеното пристанище, и която позволява да бъде допълнително обзаведена.

Апартаментът разполага със собствен гараж с дистанционно управление, който се намира в сградата.

Апартаментът е ситуиран на първа морска линия с панорамна гледка към морето, в район с много добре изградена инфраструктура в гр. Поморие, общ. Бургас, обл. Бургас. Близо е до магазини, заведения за хранене, куриерски офиси, аптеки и други търговски обекти.

Отговорен брокер: Мария Райкова
Професионално съдействие за оглед и покупка, чрез Portfolio Best Properties

 

FacebookEmail
гр. Поморие, обл. Бургас
гледка море, Мезонет, Многостаен, Първа линия с обзавеждане
502 м²
Етаж 5 от 5
магазини, заведения за хранене, куриерски офиси, аптеки
тухла
Завършен: 2000