Вашата агенция за качествени недвижими имоти!
Ексклузивен продавач ЕКСКЛУЗИВНА! Самостоятелна нова къща с голям частен двор от 2450кв.м.! От PORTFOLIO BP!
€ 134999
Реф: 1989000393
Генерирай PDF

Част от портфолиото Ексклузивни имоти на PORTFOLIO BEST PROPERTIES е разкошната самостоятелна къща, която представяме в продажба в селце непосредствено между градовете Айтос и Карнобат!

Ако желаете да разполагате с комфортен просторен имот, не далеч от градска среда тази стилна къща е точно за Вас, уважаеми купувачи!

Постройка от 2021г, висок клас строителство, къщата е двуетажна, самостоятелна и разполага с голям частен озеленен и обзаведен двор от 2450кв.м.! Висок % на озеленяване висока ограда, красива веранда и 6 бр. парко места.

Сонда в дворното място. На територията му се намира и удобна закрита беседка, както и детска площадка с пързалка и люлки.

Всички стаи са свързани с водна риза към камината и радиатори във всяка стая, а охлаждането е решено с климатици.

В дворното място има външна покрита барака за градински инструменти от 20кв.м.

Отличава се със светли, пространствени помещения функционално разпределени между – оргомен хол и всекидневна с кухня от 50кв.м. с високи прозорци тип френски и достъп до красива широка веранда от декинг от 30кв.м., 4 бр. спални стаи, 2 бр. бани и санитарни възела, едната от които 10кв.м. склад.

Дебела външна и вътрешна изолация; стени на мазилки и естествен камък декори, подови настилки ламинат, стълбища гранитогресни плочи.

Продаваме с мебели и висок клас техника и кухненски уреди включително, сушилна машина, съдомиална машина, хладилник, фризер, котлони с фурна, микровълнова фурна, кафе машина, телевизори в отлично състояние.

За лична презентация на този имот: Чавдара Георгиева.
Професионално съдействие за оглед и покупка, чрез Portfolio Best Properties.

FacebookEmail
Раклиново, обл. Бургас
ексклузивен продавач, Елитни имоти, Къща с обзавеждане
177 м²
РЗП: 177 м², Площ земя: 2450 м²
Етаж 2 от 2
5 стаи, 4 спални
тухла
Отопление: камина, радиатори, климатик