Вашата агенция за качествени недвижими имоти!
Продажба Тристаен Апартамент в новострояща се сграда в ж.к Бартя Миладинови гр.Бургас на пешеходно разтояние от центъра от PORTFOLIO BP
€ 111400
Реф: 1989000243
Генерирай PDF

Агенция Portfolio Best Properties

КОД:PORTFOLIOBP

предлага в продажба тристаен апартамент в новострояща се жилищна сграда без такса поддръжка на пешеходно разстояние от главна търговска улица Александровска в гр. Бургас.

Сградата е с югоизточно изложение, с модерна визия на фасадата и  се състои от партерен и шест надземни жилищни етажа с различни по вид функционални апартамента в нея.

Разпределение на имота:

Коридор, антре, едно голямо спално помещение и второ по-малко спално помещение,много голяма всекидневна с възможност за кухненско оборудване, голяма баня със санитарен възел, чудесен голям балкон с възможност за преустрояване.

Жилището е чудесно,както за живеене целогодишно така и за отдаване под наем поради изключително удобната локация на която се намира.

локация:

Имота се намира на пешеходно разстояние от търговската улица на града ,учебни заведения, детски градини, болница, аптеки, големи търговски вериги хранителни магазини, паркове и места за отдих.

Отговорен брокер Чавдара Георгиева.

Професионално съдействие за оглед и покупка чрез Portfolio Best properties.

 

 

FacebookEmail
Братя Миладинови, гр. Бургас, обл. Бургас
Тристаен, Жилищно НС без обзавеждане
94 м²
Етаж 5 от 5
3 стаи, 2 спални
Тухла
Завършен: 2023