Вашата агенция за качествени недвижими имоти!

ТЪРСИТЕ ДА ЗАКУПИТЕ ИЛИ ПРОДАДЕТЕ ИМОТ?

Попълнете формата по-долу и нашите консултанти ще ви помогнат! Безспорно търсенето на имот за закупуване, или главоболията от продаването на такъв могат да бъдат големи ако решите да се занимаете с това сами без помощта на специалисти в областта. Попълвайки формата по-долу, и споделяйки Вашите специфични изисквания с които да се съобразим, ние ще ви съдействаме това да се случи по най-бързия начин. Просто опишете всичко и ние ще се свържем с Вас максимално най-бързо.
Експресна продажба Portfolio Best Properties е наложена и утвърдена фирма с безупречна репутация в гр. Бургас и Южно Черноморие. Като компания, която държи на трайните взаимоотношениекипът ни квалифицирено обучени професионалисти, гарантираме, че Вашата експресна коректна сделка и продажба ще бъде факт!
Разполагаме с една от най-големите бази данни Portfolio Best Properties разполага с една от най-големите бази данни активни купувачи в гр. Бургас и Южно Черноморие! Продавайки имота си, чрез нас гарантираме достигане до максимално много потенциални купувачи в минимален срок!
Перфектна презентация на имота Екипът ни от специалисти ще презентира имота ви по перфектен начин. Той ще бъде представен в официалниат ни сайт, който е с изключителна популярност и ще бъде рекламиран и офериран допълнително в популярни платформи, както и във всички имотни портали, като това е изцяло финансирано от нас.
Адекватна пазарна оценка и анализ на имота Експертите от нашият екип ще направят пълен анализ на имота ви и ще дадат своята експертна оценка. Гарантираме, че ще постигнем справедливият максимум!
Портфолио от качествени имоти За нашите активни купувачи Portfolio Best Properties предлага селектирано, прецизно и внимателно подбрано портфолио качествени имоти, като всеки един имот в Portfolio Best Properties е лично, Посетен, Избран и Заснет лично от Нас! Безспорно Вашата агенция, за качествени имоти в гр. Бургас и Южно Черноморие!
Попълнете формата по-долу, а ние ще свършим останалото