Вашата агенция за качествени недвижими имоти!
Повече за нас

Създадена от Чавдара Георгиева доказан експерт и визионер в областта на недвижимите имоти през 2020г. компанията е абсолютен лидер на имотния пазар в гр. Бургас и Южно Черноморие! А през 2023г Portfolio Best Properties отвори нов офис в гр. София!

Portfolio Best Properties Държи на трайните взаимоотношения със своите клиенти и оправдава гласуваното доверие, чрез абсолютен професионализъм, отдаденост и любов към работата си, като екипът ни се състои от амбициозни перфектно обучени професионалисти в областта на недвижимите имоти. Да предоставим Висококачествена услуга, както и да работим за Вашата препоръка е първостепенно за нас.

Избирате Portfolio Best Properties, защото селектира, събира и се стреми да предостави най-доброто портфолио имоти, на едно място, цените личното си време, знаете че познаваме пазара детайлно, както и това, че ще получите пълна отдаденост и съпричастност от обслужващия ви брокер, независимо дали купувате или продавате имот, отдавате под наем, или желаете да наемете такъв.

Успехът никога не е случаен- той винаги е плод на много труд, знания, лични силови качества, постоянство и пълна 100% това отдаденост.

Уважаеми клиенти, Благодарим за Доверието!

Мисия и ценности

Разбира се, че Portfolio BP се отличава от другите агенции с безупречно селектирано портфолио, силно развита маркетингова стратегия, дигитален маркетинг и иновации, модернистична визия, мотивираност на всеки един член от нашият екип, който преминава през редица обучения, за да отговори на 100% нуждите на клиентите на агенцията, което ни прави конкурентно способни и в национален аспект.

Ние ще се постараем да удовлетворим Вашето търсене и да предложим възможно най-добрия имот. Екипът ни ще направи всичко истински да застане зад желанията Ви и да ги направи реалност.

В ПортфолиоБестПропъртис всеки един човек от нашия екип се припознава в думите: коректност, отдаденост, качество!

Вашата агенция за качествени имоти в гр. Бургас и Южно Черноморие.

Нашият екип
Анелия Милкова
Чавдара Георгиева Управител
Димитър Тодоров
Ина Танева
Милена Вичева Консултант продажби и наеми
Ненко Бонев
Нети Мирчева Консултант продажби и наеми
Пламен Спасов
Снежи Господинова
Пиши ни тук. Желаеш да си част от екипа ни?