Вашата агенция за качествени недвижими имоти!
Продажба Панорамен пентхаус с ТРИ спални в емблематична сграда в кв. Лозенец
€ 998640
Реф: 3143557845
Генерирай PDF

PORTFOLIO BEST PROPERTIES/ www.portfoliobp.com

КОД: PORTFOLIO

Предлага в продажба Панорамен пентхаус с три спални, ситуиран на 11-ти етаж в луксозна жилищна резиденция на топ локация гр. София – непосредствено до мол Парадайс, Южен парк и метростанцията ‘Витоша’.

Апартаментът е с обща площ 181 м2  и застроена площ 153 м2, обособен на последен етаж в 11-етажна сграда. Височина на тавани 3.5 м.

Разпределение: голямо антре, панорамен хол с излаз към озеленена южна тераса, трапезария, обособена кухня, южна родителска спална с френски прозорци и излаз към тераса, две спални по 15 кв.м, две бани, три самостоятелни просторни озеленени покривни тераси, мазе.

За сградата: Монолитна бетонена анти-земетръсна конструкция, зидарията с тухла „Wienerberger“ с дебелина от 25см и допълнителни обшивки, със звукоизолация между апартаментите. Вентилируем фасад с обшивка от варовик и италиански гранит, цялостна изолация от минерална вата 14см. Дограмите са от алуминиеви профили Reynaers Masterline 8 Hi с троен стъклопакет. Сградата е изцяло обезпечена с качествена газова инсталация. Модерни бързи и безшумни асансьори Schindler. В сградата е предвидена охрана и 24-часово видео наблюдение.

Апартаментът се предава в следния вид: стени са завършени с боядисана в бял латекс мазилка и подова замазка, монтирана блиндирана пожароустойчива врата с механично и електронно управление, монтира се самостоятелен френски газов котел De Dietrich и италиански радиатори Global, монтира се и цялостна система с френски климатици De Dietrich, предвидена е възможност за допълнителен монтаж на електрически бойлер.

Възможност за закупуване на вътрешен гараж.

Етап на строителство: сградата е с АКТ 14, Акт 15 – планиран за октомври 2023 година, Акт 16 – април 2024 година.

Уважаеми клиенти, моля свържете се с отговорният брокер по тази оферта!
Тел.: +359878999664
Можете да разгледате нашето селектирано портфолио имоти на адрес www.portfoliobp.com

Отговорен брокер: Чавдара Георгиева
Професионално съдействие за оглед и покупка, чрез Portfolio Best Properties!

FacebookEmail
Лозенец, г. София, обл. София
Елитни имоти, Административни сгради и офиси, Многостаен, Пентхаус без обзавеждане
181 м²
Етаж 11 от 11
4 стаи, 3 спални
мол Парадайс, метростанцията Витоша, болница Токуда
тухла
Завършен: 2023
Изложение: изток-юг-запад-север
Отопление: газ/ток